Aamulla olin taas tiputuksessa ja siellä oli aikaa taas miettiä tätä päivää. Harrikalla päätin lähteä saadakseni muuta mietittävää ja rauhoittuisin vähän ajattelemaan positiivisesti asioista.

Hoito sujui ihan normaalisti, mitä nyt suoni puhkaistiin ties monennenko kerran, mutta tekiville sattuu sanoisin. Solumyrkyn vaikutuksesta laajemmin kehoon olen miettinyt sitäkin enemmän. Tunneelämän vaikutuksista lähinnä, koska olen huomannut reagoivani asioihin vieraalla ja joskus herkällä tavalla. Se häiritsee jonkin verran. Tuntematon tapa, johon ei ole tunnehistoriaa johon tarttua tuo outoutta elämään ja  panee joskus miettimään, onko kaikki kuitenkaan hyvin, pöh, ei aina niin mukavia tuntemuksia. Lääkärin kanssa keskustelu kyllä auttoi. Vaikutukset ovat kokonaisvaltaisia, johon ei ole muuta lääkettä kuin aika ja puhuminen. Se kuulosti lohduttavalta, kun fyysisestikin on muutosta tapahtunut, varsinkin hapen virtauksen osalta.. Kuitenkin taistelu jatkuu, kieltäydyn antamasta periksi ja uskon myönteiseen loppu tulokseen.

Rakas puolisoni on aloittanut työt ja olen onnellinen hänen puolestaan. Lähti tänään tutustumään tuleviien asiakkaiden vaatimiin erikoispiirteisiin toiseen hoitopaikkaan. Sydämeni pohjasta toivon hänellle voimia ja jaksamista. Tähän asiaan suhtauduin haikeudella ja lievällä surulla, ihmeellinen reaktio.. Ohihan se meni, mutta juuri nämä asiat panivat minut miettimään sitä muutosta, jota ihmisessä tapahtuu. Olemmehan kyllä olleet lähes joka päivä paljon yhdessä, mutta ennen eivät arkipäivän perusasiat saaneet minussa näitä tuntemuksia aikaan. Rakastan vaimoani syvästi, enkä halua kahlita häntä millään muotoa. Siksi olen tyytyväinen, että hän työllistyi ja saa varmasti uutta voimaa ja sisältöä elämään. Hyvä vaan, että saan uusia asioita itseleni mietittäväksi. Ehditään sitä varmasti nauttia toistemme seurasta, sitten kun aika on.

Tyttömme aiheutti minussa hellyyden tunteen, kun toi koulusta kirjekuoren juuri äsken. Sen päällä luki:" O:n  vanhemmat". Luettin se yhdessä ja jätettiin se sitten puolison luettavaksi. Mukavia tuntemuksia.

Nyt sitten odotellan taas verikokeiden ja tietokonekuvauksen tuloksia. Viikon välein ja päläpäläpälä.. kuten aiemminkin. Rasittaa se hiukan..